9 november 2020 Nieuws

What if Lab website in bèta testfase

Sinds een aantal jaar is What if Lab één van de labels van Dutch Design Foundation wat tussen het ontwerpveld en het bedrijfsleven beweegt. Na vele succesvolle opdrachten met onder andere Fokker Elmo, Nederlandse Spoorwegen, Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en nog vele andere (semi)overheidsinstanties en bedrijven, werd het tijd voor een volgende stap. 

In deze onzekere tijden door de Covid-19 pandemie, willen Dutch Design Foundation en What if Lab juist de verbindingen blijven leggen tussen ontwerpers en opdrachtgevers. Met een nieuwe realiteit waarin fysieke ontmoetingen plaatsmaken voor digitale ontmoetingen vanuit huis kwamen de eerste ideeën voor een digitale ondersteuning van het What if Lab. Na een aantal maanden van schetsen, programmeren en ontwikkelen zitten we nu in de bèta testfase van het resultaat: dé What if Lab website. De site is er om (op afstand) samen te werken in de huidige en toekomstige maatschappij.

Momenteel staat de eerste challenge waarvoor ontwerpers zich kunnen inschrijven online, lees hier meer over de challenge.

De website zit nog in de testfase, daarom kan het zijn dat je kleine fouten in het systeem ziet. Feedback hierover is altijd welkom en kun je met ons delen via info@whatiflab.nl.