19 mei 2022 Nieuws

What if Lab gaat naar Malaga

What if Lab gaat naar het buitenland! Dries van Wagenberg, Programme Manager What if Lab, is een van de sprekers bij Transferencias.Design in Málaga. De conferentie vindt plaats van 19 tot en met 21 mei. Benieuwd wat er op het programma staat? Lees dan verder!

Mede dankzij de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Madrid is What if Lab te gast bij de internationale conferentie Transferencias.Design in Málaga. Programmamanager Dries van Wagenberg zal er spreken over het belang van de inzet van ontwerpkracht bij maatschappelijke projecten met impact. Maar hij gaat niet alleen, want What if Lab zou What if Lab niet zijn zonder de ontwerp community. Daarom krijgt ontwerpkracht hier een podium in de vorm van creatief directeur van Greenberry, Alain Dujardin. Hij reist met Van Wagenberg mee naar Málaga om zijn inzichten te delen.

Wat is Transferencias.Design?

Transferencias.Design is een driedaagse conferentie rondom ontwerp als instrument om het bedrijfsleven, onderwijs andere instellingen te transformeren. De focus ligt op het overdragen van kennis en ervaringen van ontwerpmethodes en -procedures van de creatieve sector. Een goede match met What if Lab!

Programma

What if Lab is onderdeel van de openingsdag van de conferentie waar Dujardin en Van Wagenberg het podium zullen delen met Jesse Naylor, een van de partners van Transferiencias.Design. Het drietal organiseert daarnaast gezamenlijk twee dynamische workshops. 

In de eerste workshop gaan we het hebben over innovatieve en disruptieve processen, en methodologieën voor het oplossen van complexe uitdagingen. Hierbij focussen we specifiek op inclusieve ontwerpmethodes, zowel digitale als analoge. In de tweede workshop onderzoeken we de ontwerpstudio van de toekomst en de toekomst van de ontwerpstudio.

Wat kan What if Lab voor jouw organisatie betekenen? 

Naast de organisatie van de labs zijn we ook beschikbaar voor talks. Daarbij nodigen we ook altijd graag het ontwerpveld uit. Geïnspireerd geraakt? Neem contact met ons op.